Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marea Britanie ia fața SUA în războiul din Ucraina, în contextul în care unii republicani cer stoparea imediată a ajutorului: 'Suntem alături de voi!'

international.sindonews.com
rishi sunak

Premierul britanic Rishi Sunak a sosit la Kiev. Politicianul a avut deja o întrevedere cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Liderul ucrainean arătat imagini de la întâlnirea cu premierul britanic și a subliniat că sprijinul Regatului Unit a fost puternic încă din primele zile ale invaziei ruse.

"Din primele zile ale războiului, Ucraina și Marea Britanie au fost aliați puternici. În cadrul întâlnirii de astăzi, am discutat probleme importante pentru țările noastre și pentru securitatea globală", a declarat Zelenski.

În același timp, Sunak a spus că Marea Britanie va sprijini Ucraina până la capăt.

"Marea Britanie știe ce înseamnă să lupți pentru libertate. Suntem alături de voi până la sfârșit, Vladimir", a scris Sunak pe Twitter.

Republicanii de extremă dreaptă din Camera Reprezentanţilor, conduşi de provocatoarea MAGA Marjorie Taylor Greene, au promis, joi, că se vor opune ajutorului acordat Ucrainei, potrivit CNN.

Vezi si: Un grup de congresmeni republicani cere stoparea imediată a ajutorului pentru Ucraina: Este Ucraina acum cel de-al 51-lea stat al Statelor Unite ale Americii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.