Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea glorie a boxului, Floyd Mayweather Jr. nu va reveni în ring pentru a-i acorda revanșa lui Manny Pacquiao

Fostul mare boxer Floyd Mayweather Jr. a confirmat că nu va reveni în ring pentru a-i acorda revanșa lui Manny Pacquiao, în ciuda faptului că este contactat des de diferite persoane, potrivit Mediafax.

Mayweather consideră boxul un sport foarte brutal și nu dorește să își pună sănătatea în pericol, în condițiile în care a ajuns la 42 de ani.

"Primesc telefoane să mă întorc în ring, dar sănătatea este tot ceea ce contează. Boxul e un sport foarte, foarte brutal. În ultimii ani au murit mulți luptători în ring. Trebuie să știi când să te lași. Eu am avut o carieră impresionantă. Încă mai călătoresc pentru diferite demonstrative. Fac bani mulți din asta - între 10 și 30 de milioane de dolari. Cred că obțin mai mult decât sportivii profesioniști", a declarat Mayweather, citat de Mirror.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Mayweather l-a învins prin decizie unanimă pe filipinezul Manny Pacquiao, la 2 mai 2015, în Las Vegas, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri de box din istoria recentă.

Ultimul apariție a lui Floyd Mayweather Jr. la nivel profesionist a avut loc la 26 august 2017, contra luptătorului Conor McGregor, aflat la debut în box. Mayweather a câștigat lupta din Las Vegas prin knockout tehnic, în runda a 10-a, ajungând la un record de 50 de victorii (27 prin knockout) și 0 înfrângeri.

La 31 decembrie, Mayweather l-a învins în 139 de secunde pe japonezul Tenshin Nasukawa, într-un meci demonstrativ de pe urma căruia a câștigat aproximativ 9 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.