Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea împăcare din showbiz! Două cunoscute vedete au îngropat securea războiului, după 20 de ani

Radu Pop
depositphotos.com
showbiz

Marea împăcare din showbiz! Două cunoscute vedete au îngropat securea războiului, după 20 de ani

Mihai Morar și Șerban Huidu au îngropat securea războiului și s-au așezat la aceeași masă unde și-au spus toate supărările acumulate de-a lungul timpului. Reconcilierea a a vut loc chiar în cadrul podcastului lui Morar.

Mihai Morar și Șerban Huidu au ajuns pentru prima dată față în față, după ani de zile în care au fost la cuțite. Totul ar fi pornit din cauza iubirii și pasiunii pe care amândoi o au pentru radio, scrie romaniatv.net.

Marea împăcare, după 20 de ani, dintre Mihai Morar și Șerban Huidu

Majoritatea românilor îl cunosc pe Șerban Huidu de la televizor, fiind unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, aflându-se ani buni la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor”. Totuși, puțini știu că el și-a făcut debutul la radio, în 1995, la canalul Radio 21, unde se ocupa de același format de emisiune care l-a și consacrat.

Și pentru că radioul a fost prima lui iubire, Șerban Huidu a vrut mereu să fie cel mai bun din domeniu, astfel că a încercat prin aproape toate metodele să elimine concurența. De departe, cel mai mare dușman al său în ceea ce privește această meserie a fost Mihai Morar, motiv pentru care cei doi nu și-au mai vorbit ani buni.

„Podcastul împăcării după 20 de ani. E prima noastră întâlnire față în față. Timp de 10 ani am fost cei mai mari dușmani, dar îmi dau seama acum că am fost doar cei mai buni adversari. Ne-am certat pe frecvențele radio până la isterie, dar mi-am dat seama acum că nu am fost certați niciodată. Ne-am luptat la cuțite în FM în fiecare dimineață, dar niciodată nu ne-am lovit când am fost la pământ”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Huidu a fost foarte surprins de invitația lui Morar

Chiar dacă atunci cei doi erau la cuțite, acum Mihai Morar consideră că dragostea lui Șerban Huidu pentru radio l-a determinat de multe ori să își dorească să înlăture din calea sa orice formă de concurență, motiv pentru care nu a mai ținut cont de nicio limită.

„Voiam de mult timp să mă așez la o poveste cu Șerban Huidu, poveștile noastre mereu au mers în paralel, nu ne-am întâlnit, dar au mers așa. Foarte puțini oameni am întâlnit care să iubească radioul cu atât de multă patimă. Întotdeauna, încercând să-mi explic toate neînțelegerile noastre, mi-am explicat că tu pui foarte multă patimă în meseria asta, e ca o iubire care poate să devină toxică”, a declarat Mihai Morar, în propriul său podcast.

Și în timp ce anii au trecut, Șerban Huidu a fost foarte surprins de invitația lui Morar de a discuta, față în față, pentru prima oară. Cârcotașul are, totodată, și un regret cu privire la faptul că nu a avut la vremea aceea un dialog deschis cu Mihai Morar. Și-ar fi dorit să aibă o o relație normală și chiar o prietenie trainică.

„Eu am fost mirat, am zis „Hopa, mă sună Mihai”. Noi nu ne-am intersectat, dar ani de zile am fost competitori, ne-am respectat, ne-am porcăit, până la urmă rămâne povestea frumoasă cu și despre radio. Noi am avut multe povești și astea fac parte din istorie. Mie îmi pare rău atunci că nu am avut o discuție, poate ar fi cu totul altfel”, spune și Huidu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.