Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea întâlnire dintre Putin și Trump, în pericol: țara care o găzduiește, într-o situație DRAMATICĂ

putin trump

Bilanţul inundaţiilor din centrul Vietnamului a urcat la 106 de victime, au anunţat miercuri autorităţile locale, potrivit cărora alte 25 de persoane sunt în continuare dispărute şi 197 de oameni au primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite în urma acestor fenomene meteorologice extreme, informează DPA.

Citește și: ALERTĂ - Guvernul a adoptat 'revoluția fiscală', care modifică Codul Fiscal

Citeşte şi: SONDAJ IMAS: Cifre DEVASTATOARE pentru Dragnea şi Tudose. Încrederea în cei doi lideri, ÎN CĂDERE LIBERĂ

Taifunul Damrey a ajuns în Vietnam cu câteva zile înainte de summitul liderilor politici ai lumii, care se vor reuni cu ocazia conferinţei APEC în oraşul Da Nang, unde, potrivit autorităţilor, există riscul producerii unor inundaţii şi alunecări de teren. 

Preşedintele american Donald Trump urmează să sosească vineri la acest summit, unde sunt aşteptaţi şi preşedintele chinez Xi Jinping şi preşedintele rus Vladimir Putin.

Provincia Khanh Hoa, în care se află populara staţiune de vacanţă Nha Trang, a raportat 39 de decese. Pe locul următor în topul regiunilor cu cele mai multe victime se află provincia Quang Nam, cu 24 de persoane decedate, a anunţat Comitetul Naţional din Vietnam pentru operaţiuni de Căutare şi Salvare într-un raport remis Guvernului de la Hanoi. 

Autorităţile au trimis peste 18.000 de soldaţi în regiunile afectate de inundaţii pentru a participa la operaţiunile de căutare şi salvare a eventualilor supravieţuitori, a precizat acelaşi comitet. 

Taifunul Damrey a ajuns în cursul zilei de sâmbătă în regiunile de coastă ale Vietnamului, unde vântul a atins viteze de până la 135 de kilometri pe oră. 

Cantităţile de precipitaţii au ajuns în anumite regiuni până la 1.800 de mililitri pe metru pătrat în ultimele opt zile. Ploile vor scădea în intensitate începând de joi. 

Această furtună a avariat 121.000 de locuinţe, a ucis aproape 10.000 de porci şi vaci, a distrus linii de alimentare cu energie electrică şi a dezrădăcinat un număr impresionant de copaci. Zece nave de tip cargo şi aproape 1.300 de bărci de pescuit au fost scufundate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.