Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Lojă Masonică din România: George Ivașcu a fost exclus. Nu au avut loc alegeri

balanescu loja masonica

Marea Lojă Națională precizează că George Ivașcu este exclus din strucutra Marii Loji Naționale din România iar decizia este definitivă. Practic, George Ivașcu și alți masoni au creat o structură paralelă, cu aceeași denumire, de aici și confuzia creată. MLNR este structura recunoscută la nivel internațională și este condusă prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

„În urma apariției unor materiale de presă bazate pe informații false privind așa-zise alegeri și schimbare a conducerii Mari Loji Naționale din România, pentru corecta informare a publicului și din respect față de profesionalismul mass-media, vă transmitem următoarele:

Domnul George Ivașcu, așa-zis “Mare Maestru al MLNR”, este exclus din Marea lojă Națională din România, prin Hotărâre a Tribunalului Masonic, întrunit la data de 11 februarie 2021, rămasă definitivă prin neapelare, din data de 28 martie 2021 .

Marea Lojă Națională din România este condusă de prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Președinte de Onoare al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Regulare. Mandatul Marelui Maestru al MLNR, care a fost reconfirmat de majoritatea membrilor, prin alegeri statutare, in 2018, se încheie în luna noiembrie 2023.

Alegerile pentru înalta demnitate de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România vor avea loc în luna noiembrie 2023.

Împotriva unor cetățeni excluși din MLNR, care au răspândit informații false privind conducerea MLNR și au folosit ilegal însemnele MLNR a fost depusă plângere penală, în urma căreia există un dosar de cercetare penală pentru înșelăciune și contrafacerea unei mărci”, se arată în comunicatul transmis de Marea Lojă Națională din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.