Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea REFORMARE a PSD, NIMICITĂ de un consilier județean: Cu fețele PALIDE înscăunate ieri, vom avea soarta țărăniștilor

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Un consilier județean PSD din Timiș scrie, după CEx-ul PSD de marți, că a fost „un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări, asta a fost Comitetul Executiv al PSD de aseară”.

„O călătorie de o mie de leghe începe cu un singur pas – Lao Tzu”, așa își începe postarea consilierul județean PSD Mihai Ritivoiu, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Procurorul care a ținut poliția la POARTA lui Dincă , audiat de URGENȚĂ la CSM

Potrivit acestuia, Comitetul Executiv al PSD de marți seara a fost „un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări. Măcar ne-am pus în mişcare”.

„Dacă acest interimat va încuraja în următoarele două luni dezbaterile doctrinare, reaşezarea valorilor de stânga, selecţia de candidaţi viabili pentru alegerile de la anul, poate mai există o şansă. Altfel, cu actualele feţe palide înscăunate ieri, mă tem că vom avea soarta ţărăniştilor”, adaugă Ritivoiu.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreșdinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Anterior demisionaseră din funcțiile de vicepreședinți ai PSD Carmen Dan, Lia Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Roxana Mînzatu, Marian Oprișan și Dragoș Benea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.