Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea rivală a Simonei Halep s-a implicat în decorarea camerei bebelușului Sussex: Renovarea întregii case a costat trei milioane de euro

meghan markle prințul harry

Jucătoarea de tenis americană Serena Williams a oferit sfaturi în legătură cu decorarea camerei primului copil al ducilor de Sussex, care s-a născut luni, relatează mirror.co.uk, potrivit mediafax.

Apropiații cuplului afirmă că celebra sportivă, bună prietenă a ducesei Meghan de Sussex, a fost implicată activ în amenajarea camerei.

Potrivit unui expert regal, camera copilului de la Frogmore Cottage, noua reședință a ducilor de Sussex, din Windsor, a fost decorată într-o paletă monocromatică. Ducesa Meghan de Sussex a evitat folosirea unor culori asociate cu un anumit gen - precum rozul și albastrul - și a optat, în schimb, pentru mai multe nuanțe de gri.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

De asemenea, aceasta a folosit vopsea ecologică, ce nu a fost testată pe animale, și a supravegheat amenajarea unei camere de yoga. Încăperea a fost creată special pentru mamă și copil și are o podea acoperită cu un covor moale, menit să prevină leziunile.

Transformările au făcut parte dintr-un proces mai amplu de renovare al reședinței ducilor, ale cărui costuri s-au ridicat la aproape trei milioane de euro.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Ducesa de Sussex s-a împrietenit cu sportiva în 2014, iar relația celor două a devenit și mai apropiată după căsătoria fostei actrițe americane cu prințul Harry. Unii fani ai familiei regale speculează că ducii de Sussex o vor alege pe Serena Williams ca nașă a copilului lor.

Fiul ducilor de Sussex, care va purta titlul de conte de Dumbarton, s-a născut luni dimineață. Deocamdată, prenumele acestuia nu este cunoscut, dar informația va fi făcută publică odată cu prezentarea acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.