Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAREA SCHIMBARE la IPJ Vaslui: după ce adjunctul a mers la muncă deși soția sa era infectată cu SARS-COV, șefii se rotesc între ei

facebook.com
politia

Șefii de la IPJ Vaslui se rotesc între ei, după ce adjunctul inspectoratului a ignorat obligația de a sta izolat, cu toate că soția sa era bolnavă de coronavirus. Comisarul-şef Ion Matei, adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a preluat comanda instituţiei, după ce şeful inspectoratului, Doru Gabriel Panţiru, s-ar afla în izolare deoarece a fost contact al unor cadre confirmate cu noul coronavirus, conform Agerpres.

Citește și; 'EROII' din prima linie: bolnavă de cancer, LĂSATĂ SĂ MOARĂ pentru că era infectată cu coronavirus

Totodată, în locul adjunctului Petru Maximiuc, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a prezentat la serviciu deşi soţia lui fusese depistată pozitiv cu SARS-CoV-2, a fost numit şeful SICE Vaslui, Robert Donose.

"La comanda IPJ Vaslui se află domnul adjunct comisar-şef Ion Matei, care coordonează activitatea la nivelul instituţiei. În cursul zilei de joi, prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit ca adjunct domnul comisar-şef Robert Donose", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

La nivelul IPJ Vaslui au fost confirmaţi cu noul coronavirus şase angajaţi. Surse din cadrul instituţiei susţin că şeful IPJ ar urma să fie schimbat din funcţie, din cauza gestionării defectuoase a situaţiei în contextul pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.