Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele campion de box, Andre Ward, se retrage la 33 de ani: 'Corpul meu nu mai poate!'

www.news.ro
mănuși box

Boxerul american Andre Ward, campion mondial en-titre la categoria semigrea, versiunile WBA, IBF şi WBO, şi-a anunţat joi retragerea din activitatea sportivă.

Andre Ward a jucat ultimul său meci la profesionişti pe 17 iunie 2017, când l-a învins prin KO tehnic în repriza a 8-a pe rusul Serghei Kovalev, în cadrul unei gale care a avut loc la Las Vegas (Nevada). Ward a semnat atunci a 32-a sa victorie în tot atâtea meciuri şi a 16-a înainte de limită.

Înainte de a trece la profesionişti, Andre Ward a avut o carieră strălucită la amatori, el fiind campion olimpic la Atena, 2004. Joi, 21 septembrie, spre surpriza generală, superstarul Andre Ward şi-a anunţat retragerea. "Corpul meu nu mai poate face faţă rigorilor sportului", a spus acesta. Andre Ward s-a născut pe 23 februarie 1984, la San Francisco. În 2011, prestigioasa revistă Ring Magazine l-a desemnat Boxerul Anului. A fost anul în care Ward a obţinut două victorii uriaşe, în faţa germanului Arthur Abraham şi a britanicului Carl Froch.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.