Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele FAKE NEWS legat de moartea lui Petrică Mîțu-Stoian e identic cu cel de la decesul Preasfințitului Gurie

petrica mitu stoian

Ca și în cazul lui PS Gurie, episcopul Devei și Hunedoarei, care s-a stins luna trecută, la numai 53 de ani, deși era vaccinat, și în cazul lui Petrică Mîțu-Stoian circulă numeroase fake-news-uri. Însă, unul dintre ele este cel mai periculos și satisface deplin tabăra anti-vacciniștilor.

PS Gurie a murit din cauza complicațiilor date de COVID-19. El fusese vaccinat în iunie cu doza unică de la Johnson&Johnson, iar cei care văd conspirație în orice deces cauzat de virusul SARS-COV-2 au acuzat că episcopul a murit din cauza vaccinului. Aceeași situație este și în cazul lui regretatului Petrică Mîțu-Stoian. Fostul artist s-a vaccinat cu ambele doze de Pfizer în luna februarie, dar nu a mai apucat să facă doza booster. Luna trecută, Petrică Mîțu-Stoian s-a infectat cu SARS-COV-2 și s-a vindecat. Acum, ”conspiraționiștii” acuză că a murit din cauza vaccinului, deși el îl făcuse în urmă cu 9 luni.

Așadar, și în cazul lui Petrică Mîțu-Stoian, ca și în cazul Preasfințitului Gurie, circulă același tip de fake-news: că au murit din cauza vaccinului, lucru total fals. Ambii se vaccinaseră cu mult timp în urmă, cu câteva luni înainte de a fi infectați. Cauza decesului este legată de modul în care virusul a acționat asupra lor, nicidecum de serul introdus în februarie, în cazul cântărețului, și în iunie, în cazul episcopului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.