Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele plan al Generalului (surse)

oprea gabriel

Gabriel Oprea vrea să atace 2016 cu tot arsenalul. Surse din UNPR au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca lunile urmatoare vor fi hotaratoare pentru deciziile Generalului.

În funcție de cum vor fi executate ordinele, UNPR va alege să candideze cu PSD sau să candideze singură la alegerile locale din 2016.

Gabriel Oprea vrea să aibă până în luna decembrie candidați UNPR la alegerile locale în toată țara, care să fie gata să-și asume campania și să înceapă să-și facă imagine in comunitatile locale.

Tot până în luna decembrie, Oprea a dat ordin în partid să fie înființate în toate județele organizații UNPR până la nivel de comună, astfel încât partidul să fie prezent și în cel mai depărtat cătun, spun sursele citate.

Până la iarnă UNPR trebuie sa aiba si un program de guvernare. De la centru s-au cerut propuneri din teritoriu si in toamna va fi elaborat un program politic de guvernare, axat pe proiecte precum taxarea marilor averi, votul la 16 ani, primul job, au declarat surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.

Citeste si: Generalul tureaza motoarele la maxim

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.