Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele Vladimir Kliciko vrea să boxeze la Olimpiada de la Rio

 Vladimir Kliciko

Campionul mondial la categoria grea Vladimir Kliciko visează la câștigarea unei a doua medalii olimpice de aur din carieră, la Jocurile de la Rio (5-21 august), dacă boxerii profesioniști vor fi în final autorizați să participe și dacă îi va permite calendarul.

''Găsesc că ar fi corect ca boxerii profesioniști să poată participa la Jocurile Olimpice de la Rio, chiar dacă nu s-a decis încă nimic până acum'', a declarat ucraineanul pentru agenția germană SID. Federația internațională de box amator (AIBA) urmează să statueze până la sfârșitul lunii iunie o reformă ce ar deschide Jocurile Olimpice tuturor boxerilor profesioniști. ''Sunt convins că mulți dintre combatanții profesioniști ar putea întâmpina dificultăți în fața stilului amatorilor. Dacă se va autoriza, eu voi fi acolo. Ar fi incredibil să merg la JO după 20 de ani de la victoria pe care am obținut-o la Atlanta'', a declarat încântat cel care a cucerit aurul în 1996, când evolua la amatori.

Pugilistul ucrainean, care vineri va împlini 40 de ani, a subliniat totuși că va face în așa fel încât agenda să-i permită acest lucru. În 2016, el vrea să-și ia revanșa în fața britanicului Tyson Fury, care l-a deposedat de titlurile WBA/IBF/WBO în noiembrie anul trecut, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.