Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri contrafăcute în valoare de 1,2 milioane de lei, confiscate n Portul Constanța

containere

Poliţiştii de frontieră din zona de sud a Portului Constanţa i-au întocmit dosar penal unui cetăţean român în urma descoperirii, într-un container sosit din China, de mărfuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de peste 1.200.000 lei, informează Garda de Coastă, potrivit Agerpres.

"Conform sursei citate, în luna octombrie, poliţiştii Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii Biroului Vamal Constanţa Sud asupra unui container sosit din China, pentru o societate comercială din judeţul Ilfov, în urma căruia au descoperite 1.292 de bucăţi motofierăstrău susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute", se arată în comunicatul de presă.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

În urma confirmării, din partea titularului, a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcii respective, poliţiştii Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate şi au iniţiat acţiunea penală.

Mărfurile în cauză evaluate la aproximativ 1.227.400 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.