Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

facebook.com
politia

 

O mie şase sute de perechi de încălţăminte contrafăcute, în valoare de aproape un milion de lei, au fost confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea. Mărfurile sosiseră din China şi erau destinate unei firme din Bucureşti, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au făcut controlul amănunţit la un container sosit din China.

În urma verificărilor, echipele de control au descoperit 1.600 de perechi de încălţăminte, bunuri contrafăcute. Mărfurile erau destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti, administratorul firmei fiind un cetăţean chinez de 33 de ani, cu reşedinţa în judeţul Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.