Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri de contrabandă, reţinute de poliţiştii de frontieră constănțeni, la intrarea în Vama Veche

politiadefrontiera.ro
marfa contrafacuta

Poliţişti din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Vama Veche au descoperit într-un microbuz, sosit din Bulgaria, articole vestimentare în valoare de peste 77.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, informează un comunicat de presă transmis sâmbătă de Garda de Coastă, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului era un cetăţean bulgar în vârstă de 45 de ani. În maşină, poliţiştii au descoperit, ascunse între cutii de alimente, 668 articole vestimentare.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Şoferul a declarat că a achiziţionat mărfurile, susceptibile de contrafacere, din Sofia, atât în scop personal, cât şi pentru a le comercializa în Polonia.

Bunurile, în valoare de aproximativ 77.400 lei, dacă ar fi fost comercializate ca mărfuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.