Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de patru milioane de lei, găsite în trei containere sosite din China în Portul Constanţa Sud Agigea

ZF
cargo containere aprovizionare

Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de patru milioane de lei, au fost găsite în trei containere sosite din China în Portul Constanţa Sud Agigea, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Autorităţii Vamale Române au anunţat luni, că inspectorii vamali au verificat în portul Constanţa Sud Agigea trei containere sosite din China şi destinate unor firme din România şi Ucraina.
“Ca urmare a controalelor, inspectorii vamali au descoperit peste 13 tone de bomboane, 5 tone de pahare din carton şi 3.000 lenjerii de pat susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci protejate la nivel internaţional”, au precizat reprezentanţii Autorităţii Vamale Române.
Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 4.000.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.