Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Șarapova umilită de australieni - Afișul incredibil apărut pe străzile din Melbourne

Maria Sarapova

Australienii se răzbună din nou pe Maria Sharapova. După ce au huiduit-o în timpul meciului din optimile Australian Open cu Ashleigh Barty, pierdut de MaSha cu 6-4, 1-6, 4-6, cei de la Antipozi au trecut la un alt nivel. Unul dintre sponsorii întrecerii a pornit o campanie care o vizează direct pe rusoaică, scrie digi24.ro.

”Te rugăm să taci, Maria!”, este mesajul apărut în Melbourne pe panourile publicitare ale companiei Vegemite. Sharapova este cea mai gălăgioasă jucătoare din circuit. Americanii au descoperit că aceasta deține un record de 101 decibeli, în timpul unui meci.

Australian Open 2019: Sharapova a intrat în colimatorul fanilor

Sharapova a cerut pauză de toaletă în meciul cu Barty şi a întârziat extrem de mult și a fost avertizată pentru "time violation". Ea a încercat prin toate mijloacele să o enerveze pe opozantă. Dacă în general astfel de lucruri sunt tolerate de spectatori, de această dată în faţa Mariei se afla o favorită a publicului.

Ca atare, Sharapova a suferit un tratament dur din partea fanilor din tribună: a fost fluierată, huiduită, fanii bucurându-se ca pe un stadion de fotbal la dublele greşeli comise.

Întrebată pe marginea celor întâmplate pe teren la conferinţa de presă, Sharapova a încercat să evite subiectul.

"Ce vreţi să vă răspund la această întrebare?", a întrebat Sharapova, când a fost chestionată pe marginea fluierăturilor. "Adevărul, evident", a venit replica jurnalistului, care a venit apoi cu o întrebare de sprijin: "Te-au afectat în vreun fel huiduielile?". Sharapova a făcut o pauză lungă şi a spus "Cred că e o întrebare foarte prostească". Ulterior, deşi ziariştii au insistat, rusoaica a refuzat să discute pe această temă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.