Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Brereton a reprezentat cu succes Australia la Concursul Internațional „Kids Star International” din Thailanda

curierulnational.ro

Maria Brereton, o concurentă de origine moldovenească, în vârstă de 13 ani, considerată ca fiind o întruchiparea diversității orașului Logan, Australia, a câștigat premiul premiul pentru alegerea publicului și locul patru la general în cadrul unui concurs internațional de concursuri din Thailanda, scrie MyCityLogan.

"Sunt foarte mândră de mine", a spus ea. "Este doar al doilea concurs de frumusețe la care particip. - Am învățat o mulțime de experiențe noi".

Maria Brereton, care s-a născut în Italia și s-a mutat în Moldova, a ajuns în Australia, fără să vorbească un cuvânt în engleză până în urmă cu șase ani. Acum vorbind fluent, Maria a reprezentat atât orașul Logan, cât și Australia la concursul Kids Star International Competiton, înfruntând copii din peste 40 de țări din întreaga lume.

"Când am venit în Australia, nu știam să vorbesc un cuvânt în engleză, iar oamenii mă tachinau din cauza asta, dar acum reprezint țara noastră. țara și sunt un mândru cetățean australian. Îmi place să-mi fac plimbarea și să pozez, îmi place să să le arăt oamenilor personalitatea mea și vreau să să le spun și altor copii migranți că doar pentru că nu te-ai născut în Australia, nu înseamnă că nu ești nu înseamnă că nu poți reprezenta niciodată țara. "Vreau, de asemenea, să fiu un model de urmat pentru alți copii", a declarat aceasta.

Concursul a constat din trei defilări pe podium, mai multe teste de cultură generală tip ”Întrebări și răspunsuri”, o altă probă a fost prezentarea unui costum popular – la care Maria a purtat un costum inspirat de ursul koala – unul din simbolurile Australiei, iar proba finală a constat dintr-un show artistic – ea interpretând un cântec la flaut – instrument pe care îl studiază de 7 ani. De asemenea, i s-a cerut să poarte un costum național național; ea a alegănd un costum inspirat de urs koala.

Maria Brereton și ceilalți concurenți, cu vârste cuprinse între cinci și 17 ani, au făcut schimb de cadouri și au făcut noi prietenii. "Mi-am făcut prieteni din întreaga lume. și am învățat multe despre cultura thailandeză", a spus ea.

Pe acest drum frumos, dar plin de provocări, eminența cenușie care o îndrumă și sprijină constant este nimeni alta decât mama sa, Helen. Helen este o absolventă a Colegiului Internat de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, cu o diplomă de la Universitatea Națională de Muzică din București, specializarea vioară, și un Masterat în Științele Educației de la Universitatea Internațională din Chișinău, Republica Moldova.

Helen Brereton

Ea a dedicat ani buni ca profesor de muzică instrumentală (vioară, violă, violoncel etc.) în diverse gimnazii și licee de muzică de elită. Helen a fost, de asemenea, membră a unor orchestre de prestigiu, printre care Orchestra Lirică a Operei din Sydney.

content-image

Helen și Maria Berenton - mama și fiică

Maria s-a clasat recent pe locul patru la un concurs internațional din Thailanda. După experiența de acolo, spune că a învățat să aprecieze Australia chiar mai mult decât o făcea deja. "Acolo sunt multe gunoaie și sărăcie, nu poți bea apă de la robinet acolo", a spus ea. "M-a făcut să-mi dau seama cât de norocoasă sunt că trăiesc în Australia".

Înainte de concurs, Maria a declarat obiectivul ei era să promoveze orașul Loganul ca fiind o "o zonă multiculturală". Se declară mulțumită că a reușit acest lucru.

Pentru a se califica în competiție, ea s-a clasat locul al doilea într-o competiție "Face of Australia" - fiind nevoie de ore de antrenament și repetiții în fiecare zilnic. "Cel mai mare obiectiv și vis al meu este să particip la Miss Universe când voi avea 17 ani", a declarat ea. "Dar, deocamdată, mă voi concentra pe flautul meu". și pe studiile mele."

O reluare a finalei Kids Star International competiției 2023 poate fi găsită pe YouTube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.