Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu la o casă regală europeană: O frumoasă pinţesă a murit la vârsta de 31 de ani

Maria Galitzine

Prinţesa Maria Galitzine, ai cărei străbunici pe linie maternă au fost ultimul împărat şi ultima împărăteasă ai Austriei, a murit din cauza unui anevrism cardiac la vârsta de 31 de ani, informează site-ul revistei americane People.

Prinţesa Maria Petrovna Galitzine, devenită Maria Singh după căsătorie, a murit în oraşul Houston pe 4 mai, cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 32 de ani, potrivit necrologului său publicat în cotidianul american The Houston Chronicle citat de agerpres.ro.

Citește și: Guvernul schimbă strategia! Ludovic Orban dezvăluie o schimbare radicală făcută pentru starea de alertă

Ea era fiica prinţului Piotr Galitzine şi a prinţesei Maria-Anna Galitzine şi a fost înmormântată pe 8 mai în secţiunea ortodoxă a cimitirului Forest Park Westheimer din Houston.

Un purtător de cuvânt al Ligii Împăratului Carol - o organizaţie dedicată împăratului Carol I al Austriei, care a domnit în Austro-Ungaria din 1916 până în 1918 - a confirmat aceste informaţii pentru site-ul Bunte.de.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Maria Galitzine s-a născut în Luxemburg şi şi-a petrecut copilăria la Moscova, unde a studiat la Şcoala Germană. După absolvire, s-a mutat în Belgia şi şi-a continuat studiile la Colegiul de Artă şi Design, apoi a început să lucreze ca designer de interioare în oraşele americane Chicago şi Houston.

S-a căsătorit cu Rishi Roop Singh, un maestru bucătar din Houston, în anul 2017. Cei doi au împreună un fiu, Maxim, în vârstă de doi ani.

Citește și: Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți

Statutul ei princiar este asigurat de ambele ramuri ale familiei sale. Tatăl ei este un aristocrat rus, iar mama ei este fiica arhiducelui Rudolf al Austriei, care a fost cel mai tânăr fiu al împăratului Carol I al Austriei şi al împărătesei Zita de Bourbon-Parma (ultimul împărat şi ultima împărăteasă ai Austriei), datorită cărora Maria Galitzine a fost considerată o descendentă a dinastiei Habsburg.

Citește și: Autoritățile sună alarma prin RO-ALERT: ‘Pericolul infectării cu noul coronavirus rămâne ridicat!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.