Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini a explodat la adresa primarilor care au arborat steagul Ucrainei: Excese și ieșiri din limitele Constituției

timesofisrael.com
razboi ucraina

Europarlamentarul Maria Grapini critică primarii care au arborat steagul Ucrainei în semn de solidaritate cu victimele războiului din Ucraina.

"Stiu ca se vor gasi “ voluntari” care sa ma injure dar ii asum! Solidaritatea, omenia, altruismul, sunt calitati care ar trebui sa le avem toti! Dar una e solidaritatea si altele sunt excesele si iesirea din limitele constitutionale! Am felicitat pe toti cei care au ajutat refugiatii din Ucraina! Am condamnat razboiul si tragedia din Ucraina! Ca stat european,ca vecin, trebuie sa ajutam oamenii care fug din fata focului!

Dar de ce trebuie sa punem steagul Ucrainei pe cladiri, institutii, pe strazi???? Mai marii lumii trebui sa gaseasca solutii pentru incetarea focului si sa ajute populatia ucrainiana care a ramas la ei acasa!Sa gaseasca solutii pentru a lucra si avea casa, scoala pentru copii, familiile care au plecat din tara lor! Asta ar insemna solidaritate, nu steaguri fluturand si cocarde in piept! Luptati pentru PACE!", sccrie Grapini pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.