Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini a luat foc după ce Parlamentul European a adoptat rezoluția împotriva României: 'Pentru mine este o zi neagră'

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a catalogat rezoluția împotriva României adoptată în Parlamentul European ca „o rezoluție a ipocriziei”.

„Această rezoluția nu are legătură cu lucrurile din România. Dacă luăm oricare din punctele votate din rezoluție, toate aceste lucruri se regăsesc într-o măsură mai mare sau mai mică în toate statele membre. De asemenea, avem puncte în care s-a intrat în picioarele, de exemplu acel paragraf în care se declară îngrijorați că am schimbat noi un șef de instituție. Este atributul consituțional al statului membru. Așadar, este încă o dovadă că suntem pe un drum greșit cu UE. Le-am spus-o liderilor la toate intervențiile mele. Rezoluția de astăzi întărește faptul că nu ne vrea acolo (...) și se dorește o Europă cu două viteze, cum o dorește dl Macron și dna Merkel, chiar dacă pleacă. (...) Lucrurile care nu sunt bune trebuie să le corectăm acasă, iar aici noi trebuie facem front comun pentru a nu mai fi tratați ca o țară de mâna a doua. Pentru mine este o zi neagră”, a spus Maria Grapini, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.