Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini, atacată dur după ce l-a certat pe Macron în Parlamentul European: 'Lătra ca un pudel la un Saint Bernard'

maria grapini

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre propunerea Comisiei Europene de restrângerea accesului la fondurile UE pentru ţările membre care încalcă statul de drept, dar și despre faptul că europarlamentarul Maria Grapini l-a mustrat pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, în faţa întregului plen al Parlamentului European de la Strasbourg, aceasta criticând public ideile lui Macron despre viitorul Europei şi al Uniunii Europene.

”Politica la înalt nivel, adică Dragnea și Iohannis mârâie că încearcă europenii să schimbă legea și să spună că dacă nu ai o justiție europeană nu mai poți accesa fonduri europene. Ai noștri fac scandal, sigur, de suprafață”, a comentat Banciu.

Turnura NEAŞTEPTATĂ privind indicele ROBOR. Ultimele veşti pentru românii cu rate!

”Maria Grapini a început să latre la nu știu ce, lătra ca un pudel la un Saint Bernard. S-a întors Macron și i-ar fi zis «să știți că dacă eu nu făceam efortul ăsta, dumneavoastră nu erați deloc aici». Merge până la un punct să faci pe nebunul acolo, cum probabil făcea și doamna Dăncilă din când în când, pe la toaletă, când se mai aranja, mai înjura pe câte unul din ăsta. Românul așa e, el se pretinde mai inteligent decât adversarul său. Când colo, nici vorbă, este doar mai hoț, încearcă să te fure mai serios.

Când au văzut ai noștri că nu se poate fura, au renunțat la fondurile europene. Asta e cea mai mare rușine, să nu faci drumuri în țară, poduri, căi ferate pe banii lor”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.