Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Sakkari va fi apregătită de fostul antrenor al lui Stefanos Tsitsipas

tenis

Stefanos Tsitsipas s-a despărțit recent de Mark Philippoussis, însă se pare că fostul jucător va antrena tot un sportiv grec, acesta fiind văzut lucrând cu Maria Sakkari, la Berlin.

Mark Philippoussis, un fost mare jucător de tenis, remarcat mai ales pentru evoluțiile sale pe iarbă. El a disputat două finale de Grand Slam (Wimbledon și US Open), câștigând 11 titluri și ajungând pe locul 8 în clasament. Aceste performanțe pe iarbă i-au adus un contract cu Tsitsipas, care dorea să îi îmbunătățească serviciul și jocul pe iarbă, conform News.ro.

Philippoussis a adus ceva agresivitate în jocul lui Tsitsipas, mai ales în privința jocului la fileu. În ciuda îmbunătățirilor, Tsitsipas a anunțat recent despărțirea de antrenor. Tsitsipas a explicat că a avea doi antrenori a fost un pic prea mult, motiv pentru care au decis să se despartă de comun acord.

La câteva săptămâni după aceea, Philippoussis se pare că a revenit ca antrenor. Australianul a fost văzut lucrând cu Sakkari la Berlin, deși nu este clar când s-a ajuns la acest parteneriat. Natura acestuia este de asemenea necunoscută, deoarece Sakkari lucrează în continuare cu antrenorul ei, Tom Hill. Philippoussis s-ar putea să se fi alăturat doar pentru sezonul de iarbă.

Nu a existat niciun anunț oficial din partea lui Sakkari sau a lui Philippoussis, așa că fanii vor trebui să aștepte și să vadă ce se întâmplă. Philippoussis are origini grecești și a trecut de la a lucra cu cel mai bine clasat jucător ATP din Grecia la a antrena cea mai bine clasată jucătoare WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.