Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Şarapova a câştigat derby-ul primului tur de la Shenzhen, un duel între două foste jucătoare de Top 10

www.prosport.ro
Maria Șarapova

Maria Şarapova a câştigat, luni dimineaţă, derby-ul primului tur de la Shenzhen, un duel între două foste jucătoare de Top 10. Rusoaica s-a impus în faţa elveţiencei Timea Bacsinszky (191 WTA, revenită după o operaţie la mâna dreaptă), în minimum de seturi, 6-2, 7-6(3), scrie Mediafax.

Aflată pe poziţia 29 în lume în acest moment, Şarapova a impresionat cu nivelul jocului, în condiţiile în care nu mai evoluase din septembrie, de la US Open. Chiar dacă rusoaica nu a reuşit să apere niciuna dintre cele patru mingi de break avute de Bacsinszky, serviciul Mariei a rezistat, totuşi, în cele mai importante momente, la fel ca şi mentalul. Şarapova a răspuns în primul set, după pierderea primelor două game-uri, cu o serie de şase game-uri consecutive, iar apoi, în manşa a doua a reuşit să îşi apere lansarea în ambele ocazii în care a servit pentru a rămâne în set, pentru ca mai apoi să evite şi decisivul, cu joc eficient.

Citește și: Mihaela Buzărnescu a fost învinsă cu 6-0, 6-2, de Lesia Ţurenko, în prima rundă a turneului WTA de la Brisbane

Şarapova, favorită 5 pe tablou, a închis partida cu 23 de lovituri câştigătoare, de aproape cinci ori mai multe decât a reuşit Timea. În optimi, "Masha" va juca împotriva unei tinere speranţe a tenisului din China, Wang Xinyu, în vârstă de doar 17 ani. Jumătate dintre capii de serie de la Shenzhen au părăsit competiţia încă din primul tur: Caroline Garcia (#2), Qiang Wang (#3), Saisai Zheng (#6) şi Shuai Zhang (#7), Aryna Sabalenka, principala favorită, fiind şi ea în dificultate în faţa nemţoaicei Tatjana Maria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.