Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Şarapova, în optimile turneului de la Stanford

Maria Sarapova

Maria Șarapova s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Stanford, California. Rusoaica a învins-o în primul tur pe după americanca Jennifer Brady, cu scorul de 6-1 4-6 6-0.

Șarapova, care este în prezent pe locul 171 în clasamentul mondial, a beneficiat la acest turneu de un wildcard. Ea a revenit astfel în competiție după o accidentare din cauza căreia a ratat turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului. Rusoaica a jucat la finalul lunii aprilie primele sale meciuri după ispășirea unei suspendări de 15 luni pentru dopaj cu meldonium.

După ce a fost invitată la competiţia din California, Şarapova a fost criticată dur de alte tenismane de top pentru faptul că a revenit în sport după ce a fost suspendată. Una din ele, Eugenie Bouchard a declarat că trişorilor ar trebuie să nu li se permită să practice acest gen de sport. Sharapova priveşte cu încredere spre viitor. Sportiva în vârstă de 30 de ani va disputa, graţie unei noi invitaţii, turneul de la Toronto în perioada 7-13 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.