Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Sarapova s-a retras de la Indian Wells

Sportiva din Rusia, aflata pe locul 7 WTA, s-a retras de la turneul din Statele Unite din cauza unei accidentari suferite la brațul stâng și în urma careia nu s-a recuperat complet.

În vârsta de 28 de ani, Maria Sarapova a participat la un singur turneu în acest an, ea oprindu-se în sferturi la Australian Open.

"Sunt foarte dezamagita ca nu pot participa la turneul de la Indian Wells. Am facut tot posibilul sa ma recuperez dupa accidentarea de la antebratul stâng si am încercat sa fiu 100% din punct de vedere fizic pentru a lua startul la aceasta competitie, una dintre favoritele mele din circuit, fiind atât de aproape de resedinta mea din L.A. De-abia astept sa revin anul viitor", a declarat Sharapova, potrivit Mediafax.

Maria Sharapova a câstigat de doua ori competitia de la Indian Wells, în 2006 si 2013, si a mai jucat si o finala, în 2012, pierduta în fata Victoriei Azarenka

"Suntem dezamagiti ca Maria nu va putea concura în acest an pentru ca este o sportiva redutabila si o favorita a tribunelor. Speram sa se recupereze cât mai repede si asteptam sa o avem alaturi de noi anul viitor", a adaugat directorul turneului, Raymond Moore.

În 2015 turneul de la Indian Wells a fost câștigat de Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.