Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova, atac dur la Maia Sandu după expulzarea diplomaților ruși: Tot ceea ce face este distrugerea Republicii Moldova

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Politica președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, este îndreptată spre distrugerea republicii, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, la postul de radio "Sputnik", notează Rador.

Răspunzând la întrebarea dacă relațiile dintre Moscova și Chișinău vor reveni vreodată la nivelul anterior, diplomatul a spus: "Desigur, bineînțeles. Pot să vă argumentez de ce. '...' Acele procese care au loc acum în Republica Moldova sunt nefirești, create artificial, făcute manual, inventate de Maia Sandu și de regimul ei". "Tot ceea ce face Maia Sandu și așa-zișii ei asociați este distrugerea, în primul rând, a Republicii Moldova. Asta nu se face împotriva Rusiei și a societății ruse, ci, în primul rând, împotriva poporului Republicii Moldova. Și poporul a înțeles acest lucru, înțelege și încearcă să opună rezistenţă" - a constatat purtătorul de cuvânt al ministerului diplomatic rus.

Maria Zaharova a subliniat că Maia Sandu este o persoană care "a fost adusă (la putere) în același mod în care oameni, regimuri, politicieni au fost aduși dintr-un număr mare de teritorii - de mâini occidentale, cu bani occidentali". "(Adusă) pentru a crea iluzia unei anumite confruntări între Republica Moldova și Rusia" - a adăugat Zaharova.

În acelaşi timp, a subliniat diplomatul rus, popoarele celor două țări nu au și nu au avut niciun fel de condiții prealabile care să vorbească despre "vreun fel de contradicții profunde". "Dar Maia Sandu, cu echipa ei distructivă, face totul pentru a crea o astfel de iluzie" - a continuat Zaharova. Potrivit afirmaţiilor acesteia, "volanul represiv" din Republica Moldova ia deja un avânt, comparabil cu cel din Ucraina. "Cred că poporul Republicii Moldova nu se va lăsa împins în aceeași gaură neagră (în care a fost împinsă Ucraina)" - a conchis reprezentantul MAE rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.