Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova: 'Metodele de lucru ale SBU amintesc din ce în ce mai mult de ISIS și de Al-Qaeda'

vestidinrusia.ro
maria zaharova

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a declarat că metodele de lucru ale Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) amintesc din ce în ce mai mult de acțiunile "Statului Islamic" și "Al-Qaida" (organizații teroriste, ambele interzise pe teritoriul Federației Ruse).

"Metodele SBU amintesc din ce în ce mai mult de ISIS și Al-Qaida. Nu e de mirare - primele cauze ale apariției acestor structuri sunt aceleași" - a scris aceasta, luni, pe canalul său Telegram.

"Întreaga lume știe că monștrii de pe Maidan sunt hrăniți cu plăcintele sângeroase ale Victoriei Nuland" - a subliniat diplomatul rus, informează TASS, citată de Rador.

Menţionăm că, luni mai devreme, SBU a pus-o pe Maria Zaharova pe lista urmăriţilor. Informații despre aceasta au apărut astăzi în baza de date a Ministerului de Interne al Ucrainei.

Citește și: Medvedev, Șoigu și Zaharova, puși de SBU pe lista persoanelor căutate: 'Se ascund de ancheta preliminară'

Pe site-ul bazei de date a persoanelor căutate de Ministerul ucrainean de Interne a fost postat şi un portret al Mariei Zaharova. În textul însoțitor la acesta se afirmă că ea este "dată în urmărire" și că a fost acuzată în baza Articolului 110, partea 3 din Codul Penal al Ucrainei. Acest articol se referă la "o încălcare a integrității teritoriale și a inviolabilității Ucrainei", care a fost comisă de o persoană reprezentant al puterii și a avut consecințe grave.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.