Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mariah Carey a fost dată în judecată de fosta sa asistentă

revistablogurilor.ro
Mariah Carey

O fostă asistentă a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe aceasta, acuzând-o de abuzuri fizice, verbale și psihice, după ce cântăreața a acționat-o în instanță pentru șantaj, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Miercuri, Mariah Carey și-a dat în judecată o fostă asistentă, Lianna Azarian, pe care a acuzat-o de șantaj și căreia îi cere despăgubiri de peste 3 milioane de dolari.

În documentele depuse la o instanță din California, Carey spune că fosta asistentă i-a cerut 8 milioane de dolari, amenințând-o că va face publice înregistrări video care o surprind pe cântăreață făcând "lucruri jenante". Azarian, care a fost angajată de Carey în 2015, ca asistentă executivă, ar fi filmat-o în secret pe cântăreață, iar aceste înregistrări i-ar fi afectat grav imaginea personală și profesională dacă ar fi fost date publicității, potrivit documentelor.

Carey susține că i-a plătit inițial suma de 327.000 de dolari, dar a sfârșit prin a o concedia în noiembrie 2017, nefiind mulțumită de comportamentul ei, moment în care Azarian a șantajat-o din nou.

Azarian a dat-o la rândul ei în judecată pe Mariah Carey, susținând că a fost victima unor oribile abuzuri fizice, verbale și psihice atât din partea cântăreței, cât și a fostului manager al acesteia, din perioada 2013 - 2017, Stella Bulochnikov.

Azarian le-a dat în judecată pe Carey, Bulochnikov și alte persoane din anturajul cântăreței.

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin vor face nunta în februarie

Totodată, avocatul lui Azarian, Mark Quigley, a declarat că afirmațiile lui Mariah privind șantajul sunt "nefondate".

În aprilie anul trecut, Mariah Carey a fost acuzată de hărțuire sexuală și de încălcarea drepturilor civile de fostul ei manager, Stella Bulochnikov, care a și depus o plângere împotriva celebrei cântărețe americane.

De cealaltă parte, Mariah Carey, care, anul trecut, a făcut public faptul că suferă de tulburare bipolară, a negat acuzațiile.

În 2017, o fostă gardă de corp a acuzat-o pe cântăreață de hărțuire sexuală.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music și 14 trofee Billboard Music.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.