Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa: Iulian Fota să fie convocat de urgență în Parlament pentru a da socoteală cine și de ce l-a mandatat să ofere garanții la Davos în numele României

Facebook
Marian Cucșa

Președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, îl acuză pe Iulian Fota, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, că negociază, în mod netransparent şi fără mandat, poziţia României în problemele internaţionale.

„Cât de sigură mai este astăzi România, când vedem că anumiți conducători ai statului o angajează în diverse acțiuni, fără să fie împuterniciți de cineva?”, se întreabă Marian Cucșa. Președintele Partidului Republican din România cere convocarea de urgență a lui Iulian Fota, secretar de stat pentru probleme strategice, care trebuie să răspundă în fața Parlamentului, organul reprezentativ suprem al poporului, pentru garanțiile de securitate oferite la Davos în numele României.

Liderul republican susține că, în astfel de poziții sensibile, precum cea referitoare la garanțiile de securitate oferite Ucrainei, dezbaterile trebuie să fie transparente, să fie cunoscute, iar decizia, trebuia luată de Parlament. Altfel, concluzionează președintele Cucșa, „viitorul copiilor noștri și securitatea națională vor fi puse în pericol de niște iresponsabili sau de niște obedienți ai unor puteri străine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.