Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președinte Partidul Republican: Dacă Iohannis era precaut în privința consumului de droguri, lua măsuri de prevenire și nu aștepta să moară oameni

Facebook
Marian Cucșa

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a avut o replică dură față de anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis că va introduce în ședința CSAT problema drogurilor din România. Potrivit liderului republicanilor, această ședință ar fi trebuit să aibă loc imediat după tragedia din 2 Mai, atunci când doi tineri și-au pierdut viața din cauza unui șofer drogat.

„De aproape o lună spun că drogurile sunt o problemă de siguranță națională, mai ales că tinerii au acces foarte ușor la acestea. A trecut foarte mult timp de la tragedia din 2 Mai, atunci când au murit tineri nevinovați omorâți de un șofer drogat, dar nimeni nu a făcut nimic. De ce Klaus Iohannis nu a convocat ședința CSAT de îndată pe acest subiect? Era oare în unul dintre concediile sale de vară? Acum, pentru că e toamnă și mai e mult timp până la vacanța de iarnă, a zis că ar da bine să zică și el ceva despre subiectul drogurilor? Această discuție în CSAT trebuia făcută chiar în săptămâna de după tragedia de la 2 Mai. Dar nu a făcut, a amânat și a ignorat. La fel cum fac toate autoritățile din România”, a spus Marian Cucșa.

Liderul Partidului Republican din România a ridicat o serie de întrebări cu privire la fenomenul drogurilor.

„De când a primit informări președintele Iohannis despre problema drogurilor până acum? Chiar să nu îi fi transmis nimic serviciile pe care le are la îndemână despre acest fenomen? Nu cred! Știu doar că avem un președinte indolent”, a adăugat Marian Cucșa.

„S-au pierdut deja prea multe vieți din cauza drogurilor. Dacă Iohannis era precaut, lua măsuri de prevenire și nu aștepta să mai moară oameni până să se trezească și el din somnul prezidențial. Dar ăsta e blestemul României de 9 ani: un președinte mereu în contratimp și interesat doar de binele lui, nu al românilor”, a conchis liderul republicanilor români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.