Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină descrie România profundă: scrisoare către români, în contextul războiului dintre politicieni și DNA

Marian Godina

Polițistul Marian Godină lansează pe pagina sa de Facebook o scrisoare către români, în care le explică de ce este inutil războiul politicienilor cu DNA. Godină explică că toate aceste lamentări ale politicienilor, care se declarară hărțuiți de către DNA, dar în același timp au averi impresionante nu sunt altceva decât o perdea de fum, în timp ce în România profundă, românii abia își traiul de pe azi pe mâine.

Citește și: SURSE - UMBRA lui Victor Ponta lovește în PSD: planul care produce teamă în Kiseleff

”Ai acces la internet și îți place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă? 
Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane "hăituite" de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?
Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzația că te uiți pe redtube? Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea "e" bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu ești tu ăla deșteptu' care demască conspirații cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă țara și moșnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar? 
Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât ești tu de deștept și cum desfaci tu ițele. Dar între timp, nu uita de mușamaua aia...poate o schimbi luna asta...dacă ajunge banu' după ce-ți schimbi pantalonii rupți în c*r de atâta muncă sau dacă îți trimit copiii bani din "străinătățuri", că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiției și a procurorilor care hăituiesc îngerași inocenți”, scrie Marian Godină, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.