Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină, despre statul paralel: Înțeleg că e compus din oameni extrem de puternici și influenți. Cum de se împiedică el de cei care îl toacă?

facebook.com
Marian Godina

Marian Godină critică două televiziuni din România, într-o postare pe Facebook, întrebându-și cititorii, ironic, cum de statul paralel, compus din "oameni puternici și influenți", "se împiedică el de cei care îl toacă de dimineața până seara la tv".

:Statul paralel înțeleg că e compus din oameni extrem de puternici și influenți. Au o forță atât de mare încât pot băga la pușcărie, prin dosare penale fabricate, politicieni grei. Realizați ce putere au? Au la picioare judecători, procurori, polițiști, ofițeri SRI și pot comanda cine și cum să intre la pușcărie. Tot cei din statul paralel blochează guvernanții să facă autostrăzi, banii fiind cheltuiți de ei pentru a fabrica dosare. Ne-am lămurit până aici?
Cât de puternic e statul paralel!!! El comandă tot și conduce România din umbră.

Pentru mine, statul ăsta paralel ar fi doar o invenție amuzantă dacă nu aș vedea cât de bine a prins la un anumit public, destul de numeros.
Le-aș pune celor care cred cu tărie în statul paralel următoarea întrebare, pe care cred că ei nu și-au pus-o niciodată și aș aprecia dacă mi-ar răspunde civilizat în comentarii, urmând ca eu să postez cel mai bun comentariu, ba chiar să încep să cred în statul paralel și să mă împrietenesc cu Floricica dansatoarea:
Dacă statul ăsta paralel are forța de a fabrica un dosar penal și de a condamna un politician atât de puternic, cum de se împiedică el de cei care îl toacă de dimineața până seara la tv?
Adică ești atât de priceput și de puternic încât să bagi oameni grei și nevinovați în pușcărie, dar cumva te încurcă și nu ai ce să-i faci unui măscărici de prezentator care rage la televizor și îți deconspiră absolut toate planurile "subterane".
Eu cred că dacă ar fi existat un stat paralel, la cât de malefic și pus pe rele ne este prezentat, cel puțin două televiziuni nu mai existau de mult", a scris politistul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.