Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină reacționează după votul din Senat: 'Îmi e silă'

Marian Godina

DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale pentru ucidere din culpă împotriva senatorului Gabriel Oprea, dar colegii săi din Parlament au refuzat solicitarea procurorilor. Între cei care critică votul aleșilor se află și celebrul polițist Marian Godină.

El spune că, după votul senatorilor, îi pare rău că este polițist și precizează că îi e ”silă” după ziua în care Gabriel Oprea a fost scăpat.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

”Îmi iubesc meseria de polițist şi îmi place mult ceea ce fac, pentru că ăsta a fost visul meu pe care mi l-am îndeplinit destul de greu, prin muncă şi fără niciun "ajutor". Dacă m-ar interesa un salariu mai mare, aş putea pleca oricând din Poliție, dar asta ar însemna să renunț la un vis şi să le fac unora pe plac.

Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva, dar e lesne de înțeles ceea ce simt.

Am voie să spun ce simt? Îmi e silă!

În rest...ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracțiune? Habar nu am şi nici nu e treaba mea să desluşesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsați să o facă.”, a comentat Marian Godină.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.