Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină, scandalizat după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști: 'Așchia nu sare departe de trunchi' / VIDEO

stirileprotv.ro
Marian Godina

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi studenți la 2 Mai după ce a condus drogat, a intrat cu motocicleta în grupul de jurnaliști prezenți în fața DIICOT. Polițistul Marian Godină condamnă comportamentul agresiv al acestuia.

La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar. Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a spus Marian Godină pe Facebook.

Poliția Capitalei, care s-a autosesizat în urma incidentului, a anunțat în cursul serii că Mihai Pascu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

„În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă. Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative” - a transmis Poliția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.