Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Neacșu, despre susținerea lui Iohannis pentru funcția de președinte al Consiliului European: 'Nu văd nimic rău...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marian Neacșu

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat luni că partidul a ieșit întărit în urma Congresului și că noua conducere va fi mult mai eficient, deoarece în cazul precedentei echipe de conducere i se putea reproșa lipsa de implicare.

„Cred că echipa pe care o avem acum de vicepreședinți este mai puternică și cred că va fi și mai eficientă decât cea anterioară. Principalul viciu a fost lipsa de implicare. (...) Într-o primă fază, vom cere fiecăruia să ne spună cu ce poate fi util partidului.”, a spus Marian Neacșu.

Întrebat când va fi convocat un nou Cex, Marian Neașcu a spus „cât de curând”.

Chestionat dacă PSD îl va susține pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al Consiliului European, Marian Neacșu a negat că a semnat vreo rezoluție în acest sens, însă a spus că nu vede nimic rău ca România să dea un președinte al Consiliului European.

„Nu văd nimic rău ca România să dea un președinte al Consiliului European. Evident că mi-aș dori să fie un social democrat. Să nu credeți că am votat ceva în necunoștință de cauză. Vom susține un român, care va candida, indiferent de unde este. Cred că totuși sunt două, trei excepții.”, a declarat Marian Neacșu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.