Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan denunță ȘMECHERIA IPOCRITĂ din PSD

oprisan

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, luni seara, ca delegatia partidului din comisia de Cod Electoral, care a fost de acord cu o posibila eliminare pe linie a actualilor baroni in 2016, a girat "o șmecherie ipocrită".

Comisia de Cod Electoral a decis, luni, in Parlament, ca alegerea presedintilor de Consilii Judetene nu se va mai face direct in 2016, ci alegerea acestora se va face indirect, in sensul in care consilierii judeteni vor alege, prin majoritate, un presedinte al Consiliului Judetean.

"Cu privire la votul din comisia de cod electoral, vreau sa se stie ca nu suntem noi, ca persoane, cei care pierdem. Cetatenii nu vor mai avea dreptul sa aleaga prin vot direct pe conducatorii administratiilor publice judetene, iar la aceasta incercare, care e o smecherie ipocrita a comisiei electorale, eu cred ca Parlamentul nu va fi de acord. Dl Zgonea va veni la PSD in forurile de conducere si va trebui sa explice foarte clar. Eu am devenit baron, asa cum mi-a zis Nastase, cand eram ales prin vot indirect si am plecat de la votul indirect din cauza ca magnatii judetelor trageau niste consilieri noaptea, le dadeau niste pachete cu bani, iar dimineata te trezeai ca s-a schimbat majoritatea si ca nu e cea hotarata de cetatenii judetelor. La BPN si in CEXN vom avea o discutie extrem de clara, iar aceasta smecherie ipocrita jigneste inteligenta cetatenilor, este o jignire adusa cetatenilor, carora li se ia un drept considerandu-i incapabili sa-si aleaga liderii administratiei locale", a declarat Marian Oprisan la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.