Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan i-a cerut DEMISIA în față lui Liviu Dragnea: 'Când te crezi stăpânul partidului, așa pățești'. Ce i-a răspuns liderul PSD

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Marian Oprișan a declarat, la ieșirea din sediul PSD, că i-a cerut personal demisia lui Liviu Dragnea, iar acesta i-a răspuns că o să se mai gândească. Liderul PSD Vrancea a mai punctat că ar trebui convocat în zilele următoare un CEx pentru a discuta rezultatele alegerilor.

Întrebat dacă i-a cerut în mod direct demisia lui Liviu Dragnea, Orișan a spus că da, iar Dragnea i-a răspuns „în stilul său”.

Imaginea ZILEI: Teodor Meleșcanu a ajuns să stea la coadă la vot în diaspora, la New York

„(A răspuns, n.r.) Că o să se mai gândească. În stilul domniei sale. Când te crezi stăpânul partidului, așa pățești. El tot timpul s-a crezut stăpânul partidului. (...) Eu spus ce gândesc, iar miercuri ar trebui convocat un CEx în care să discutăm serios rezultatele alegerilor”, a declarat liderul PSD Vrancea, conform Mediafax.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secțiilor de votare, că își asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în ședința Comitetului Executivului Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.