Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, în vizorul ANI după ce a făcut furori la bordul unui jeep de peste 100.000 de euro - Averea președintelui CJ Vrancea, luată la puricat / SURSE

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Agenția Națională de Integritate a intrat pe fir după ce Marian Oprișan a fost surprins zilele trecute la bordul unui jeep de peste 100.000 de euro, informează Realitatea Tv, care citează surse. Potrivit sursei citate, ANI va verifica averea președintelui CJ Vrancea.

Președintele Consiliului Județean Vrancea și al organizației județene a PSD, Marian Oprișan, a fost surprins în weekend de un localnic din Focșani la volanul noului său autoturism Ford Shelby, ultimul model, care valorează, cu dotări minime, 118.000 de euro.

Întrebat de unde a avut bani pentru un autoturism atât de scump, în condițiile în care în declarația sa de avere nu figurează niciun cont cu o sumă atât de mare, Marian Oprișan a declarat că banii au fost virați din contul mamei sale - "un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție".

George Maior răspunde atacului lui Tăriceanu: 'Legăturile dintre România şi SUA au ajuns la punctul culminant'

Oprișan susține că mașina este a mamei sale, care îi mai împrumută autoturismul din când în când.

„Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea. Mama mea nu este funcționar public ci persoană privată și nu văd care este problema“, a declarat Marian Oprișan pentru Ziarul de Vrancea, adăugând că și alte mașini la volanul cărora a fost surprins sunt tot ale mamei sale.

„Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe astfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție”, a declarat Marian Oprișan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.