Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, meci cu ANI: 'E exagerat ce face. Poate cineva are două tablouaşe. E frumos să-i dea cineva în cap când află că are Rembrandturi?'

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Marian Oprişan, lider al CJ Vrancea şi vicepreşedinte al PSD, susţine că practica ANI privind declaraţiile de avere ar fi ceva „exagerat“, adică acestea să fie depuse, dar să nu fie şi publice, pentru că există riscuri. Marian Oprişan este unul dintre politicienii care au declaraţiile de avere anonimizate, arată Libertatea. Explicaţia sa e că nu ar trebui ca acestea să fie publice, deoarece apar mai multe riscuri, printre care şi posibilitatea să fie „călcat de hoţi“, potrivit sursei citate.

Cozmin Gușă, teorie incendiară după ce moțiunea a picat: Klaus Iohannis este 'comod cu un PSD-ALDE la putere'

„Practica occidentală e următoarea: îţi depui declaraţia de avere, dar ea nu e în văzul lumii. Discutăm în termeni realişti. Nu e cazul meu, dar poate are cineva două tablouaşe, nu ştiu care, şi vrem să-l facem guvernatorul Băncii Naţionale sau prim-ministru, ceva. E frumos să-i dea cineva în cap că află că are două Rembrandturi?”, spune vicepreşedintele PSD, pentru Libertatea.

De altfel, Oprişan spune că el va fi transparent în momentul în care îşi actualizează declaraţia de avere pe site-ul Consiliului Judeţean Vrancea, dar subliniază că ANI exagerează.

„Uitaţi-vă la practica ţărilor civilizate. Singura ţară în care suntem de factura asta, în acest moment, cu Agenţie Naţională de Integritate în acest mod, este România. Este exagerat“, a precizat Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.