Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, mesaj ferm după CEx: 'Eu ce vină am? Vom avea un Congres democratic' (VIDEO)

Marian Oprisan

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a declarat vineri, după ședința CEx, că Congresul PSD de mâine va fi unul democratic. De asemenea, acesta a spus că nu are nicio vină pentru că s-a înscris pentru funcția de vicepreședinte, iar alți colegi nu au dorit acest lucru. În Regiunea de Sud - Est candidează și Lucreţia Roşca.

„Eu ce vină am, dacă pentru regiunea de Sud-Est niciun coleg nu a vrut să se înscrie. (...) Nu înțelegeți cum funcționează PSD. PSD este un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuții duc la soluții bune pentru ca românii să o ducă mai bine. La final, vorbim pe aceeași voce. Suntem o echipă unită. (...) Dacă candidează 24 de oameni, evident că vom avea un Congres absolut democratic”, a spus Marian Oprișan, la finalul CEx.

Întrebat dacă partidul va avea o conducere mai bună după Congres, preşedintele PSD Vrancea a spus că „viaţa nu se opreşte la nivelul niciunei conduceri” şi că nimeni nu este indispensabil.

„Viaţa nu se opreşte la nivelul niciunei conduceri şi cimitirele Europei sunt pline de oameni indispensabili, nu este nimeni indispensabil. Important este să reuşim ca prin guvernarea PSD să schimbăm România din temelii în aşa fel încât să nu se întoarcă niciodată nici la dictatură, nici la stat poliţienesc, la un stat care nu îşi respectă cetăţenii”, a mai spus Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.