Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan zguduie scena politică: 'Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și a lui George Maior'

oprisan-ziuanews.ro

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a răbufnit după ce Victor Ponta a declarat că dacă fostul șef al SRI, George Maior, precum și fostul prim-adjunct SRI, Florian Colde,a s-ar hotărî să dezvăluie ceea ce știu despre Liviu Dragnea, liderul PSD ar primi „150 de ani de pușcărie”.

„Eu mă îndoiesc de aceste lucruri. Eu cred această epocă a trecut. Cert este un singur lucru. Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Traian Băsescu și a lui George Maior.”, a spus Marian Oprișan, la Antena3.

Liderul PSD a dat și detalii din culisele PSD de la acea vreme.

„De cele mai multe ori, Victor Ponta se consulta informal cu cei mai importanți colegi din conducerea PSD, dar de cele mai multe ori după ce luam o decizie, a doua zi Victor Ponta o modifica, după ce consulta cu George Maior și SRI. George Maior este nașul lui Victor Ponta.”, a spus Oprișan.

Legat de numirea lui Kovesi la șefia DNA, Marian Oprișan confirmă declarațiile lui Dragnea și Crin Antonescu.

„Nu-mi aduc aminte decât că dna ministru al Justiției începuse o procedură, după care brusc a fost întreruptă. Domnia sa a demisionat și Victor Ponta a devenit ministru al Justiției și a făcut acele propuneri, fără a se consulta în partid.”, a mai spus Oprișan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.