Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprişan: 'Marcel Ciolacu nu e stăpân! Eu nici n-am vrut să mai candidez, dar colegii mei m-au propus cu unanimitate'

Inquam Photos / George Calin
Marian Oprisan Cex psd

Marian Oprişan susţine că el nu a vrut să mai candideze la aceste alegeri parlamentare, dar a fost propus de colegii săi de la partid din teren. El arată cu degetul spre Marcel Ciolacu, despre care spune că nu e „stăpân”. „Noi vorbim de lege aici”, spune Oprișan.

Citește și: Joaca de-a atacarea la CCR - Demersul USR şi PNL în cazul Iordache, invalidat de Constituţie

„Marcel Ciolacu nu e stăpânul PSD, deci nu putea facea acest lucru, l-a făcut CPN, la propunerea lui Marcel Ciolacu. Paul Stănescu trebuie să trimită decizia de invalidare a listei, iar Consiliul Judeţean al organizaţiei PSD Vrancea să ia o decizie. Consiliul urmează să ia în discuţie decizia de invalidare, oar Consiliu are posibilitatea, conform statutului, să facă noi propuneri sau să le menţină pe cele anterioare. Eu sper să respecte decizia PSD Vrancea.

Eu nici nu am vrut să mai candidez pentru Senat, dar colegii mei primari şi cei din consiliul judeţean, cu unanimitate, m-au propus şi au votat ca eu şi alţi colegi să candidăm pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Dacă colegii mei au dorit cu ardoare asta şi cu unanimitate de voturi, nu puteam să refuz. Că astăzi dl Ciolacu a propus CPN invalidarea listelor la judeţul Vrancea, nu ştiu din ce motive. Motivul îmi scapă. Eu Marian Oprişan nu am probleme de cinste, de integritate în PSD şi în România.

E adevărat. Nu am avut cele mai bune relaţii cu preşedintele PSD, dar într-un partid democratic nu trebuie să fim neapărat prieteni, trebuie să ne respectăm. Dacă eu nu am probleme de integritatea absolut deloc. Potrivit legii, decizia nu e definitivă, organizaţia din Vrancea se poate pronunţa asupra listei. Aşa spune statutul PSD. Nu ştiu haideţi să vedem ce va fi și cum va decide PSD Vrancea”, a declarat Marian Oprişan la Digi24.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.