Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprişan rămâne pe cai mari: Cum s-au făcut jocurile în Vrancea

vrancea24
marian oprisan larisa nadrag

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a declarat joi, că niciun consilier judeţean PNL, USR sau PLUS nu a votat pentru susţinerea lui Marian Oprişan în poziţia de vicepreşedinte a CJ şi că "regretă şi condamnă votul dat de consilierii ALDE în favoarea baronului Oprişan".

"Vă pot spune că garantez pentru toţi consilierii din alianţă în ceea ce priveşte votul dat astăzi. Niciun consilier judeţean PNL, USR sau PLUS nu a votat astăzi pentru Marian Oprişan. Le mulţumesc pentru încredere şi pentru că au dat dovadă că fac parte dintr-o echipă unită, principială şi care îşi doreşte dezvoltarea Vrancei. Pe de altă parte, regret şi condamn votul dat de consilierii ALDE în favoarea baronului Oprişan, asta demonstrând că unii nu reuşesc să se separe de trecut şi să pună umărul la renaşterea Vrancei", a precizat, într-un comunicat de presă, Cătălin Toma.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Acesta a condamnat "atacurile nefondate ale unor membri USR" la adresa consilierilor judeţeni ai PNL, pe care le-a catalogat drept "încercări de manipulare".

"În ceea ce priveşte atacurile nefondate ale unor membri USR la adresa consilierilor judeţeni PNL, acestea nu fac cinste celor care susţin că vor o schimbare în bine a Vrancei. E nevoie de unitate şi încredere, nu de atacuri nefondate, bazate pe speculaţii. Respingem orice încercare de manipulare a unor persoane care nu ştiu cum au stat lucrurile la şedinţa ordinară de astăzi, o şedinţă în care consilierii PNL, USR şi PLUS au dat dovadă de unitate şi încredere reciprocă", a susţinut Toma.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Marian Oprişan a fost desemnat, joi, vicepreşedinte al CJ Vrancea, obţinând 17 voturi din 32 posibile, în timp ce contracandidatul său, preşedintele USR Vrancea, Mihăiţă Lepădatu, a obţinut 15 voturi. Al doilea vicepreşedinte al CJ Vrancea a fost ales Ionel Cel-Mare, din partea ALDE Vrancea, care a obţinut 31 de voturi pentru această funcţie.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie, Alianţa PNL-USR-PLUS a obţinut 16 mandate de consilier judeţean, PSD a obţinut 15 mandate, iar alte două mandate au fost obţinute de ALDE Vrancea.

Citește și: Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă uriașă are de recuperat sportiva .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.