Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprişan, replică dură după interviul lui Victor Ponta de la STIRIPESURSE.RO. Vicepreşedintele PSD îl laudă pe Iohannis

oprisan-dragnea

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan reacţionează dur la interviul lui Victor Ponta de la STIRIPESURSE.RO, în care fostul preşedinte al PSD l-a numit "râmă politică". Liderul PSD Vrancea susţine că fostul premier a construit "statul ticălos", care a permis abuzurile unor procurori, alături de Băsescu şi Maior.

"Eu nu am avut o relaţie foarte bună cu Victor Ponta în perioada în care a fost prim-ministru. Dacă mă întrebaţi de ce vorbesc acum, o să vă spun. Prin faptul ca nu a ajuns preşedinte Victor Ponta, ci a ajuns altcineva, care până în acest moment a demonstrat că poate fi mediator foarte bun în societate, nu se mai pot comite acele abuzuri.

Vezi şi: Aplicaţia care ‘topeşte’ bateria telefonului: Dacă o ştergi, bateria ţine cu 20% mai mult

Victor Ponta a demonstrat în repetate rânduri cât de procuror este el. El a fost un procuror ratat, că dacă era serios era procuror şi acum. Victor Ponta a fost preşedintele comisie de redactare a codului penal şi a codului de procedură penală. Să nu ne mai povestească şi să nu ne mai eticheteze pe noi, membrii PSD, în nicun fel. El este cel care, cu Traian Băsescu şi George Maior au construit statul de tip ticălos în România, permiţănd unora dintre judecători şi procurori să facă abuzuri şi să regleze conturi în România", a declarat Oprişan, la finalul şedinţei Biroului Permanent al PSD.

Despre dezvăluirile lui Ponta cu privire la Dragnea, Oprişan susţine că actualul lider al PSD este o victimă. "Liviu Dragnea era viceprim-ministru şi, ca să scape de el într-un mod absolut oribil, i-au făcut acel dosar cu referendumul", a mai afirmat Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.