Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache dezvăluie strategia ascunsă a lui Dacian Cioloș: propune o REFORMĂ în PNL

Marian Petrache

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, susține că Dacian Cioloș lansează atacuri la adresa PNL pentru că își dorește să dea atacul la bazinul electoral al dreptei. Petrache arată că PNL nu trebuie să stea în polemici cu Cioloș și propune o reformă a liniilor directoare ale partidului, în așa fel încât să devină o soluție reală la PSD.

Citește și: Dezvăluire COLOSALĂ - Documentele din cazul Teleormanleaks, în posesia lui Florian Coldea (Realitatea TV)

”Soluția PNL

Declarația lui Cioloș e în linia fireasca a politicii pe care o promovează și care speră să-i aducă puncte. Bazinul electoral din care vrea să adune voturi include și bazinul electoral al PNL.

Avantajul major al formațiunii sale e faptul că este o formațiune nouă, cu oameni relativi noi în politică. PNL-ul nu este un partid nou, dar are avantajul formațiunii politice care a făcut istorie. De la partidul lui Cioloș publicul așteptă ceva, de la noi are așteptări mult mai mari. Soluția noastră trebuie sa fie una pragmatică, una care să convingă electoratul de dreapta că avem rezolvări la problemele stringente ale societății de azi. Și în nici un caz polemizarea cu Cioloș!

Proiectul nostru trebuie să oprească plecările românilor, să fie unul care să dea garanția unui viitor pentru cetățenii României aici, acasă. Partidul Național Liberal trebuie să ofere soluții pentru creșterea calității vieții, astfel încât românii să trăiască cu demnitate, în țara lor!”, arată Marian Petrache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.