Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache, precizări după ce CJ lfov s-a închis din cauza COVID-19

CJ Ilfov
Marian Petrache

Angajaţii CJ Ilfov au fost testaţi pentru COVID-19, cu excepţia câtorva care sunt în concediu ori care au fost învoiţi miercuri şi care vor face testul joi, a anunţat preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, după ce un salariat a fost confirmat pozitiv, iar activitatea instituţiei a fost suspendată până luni.

"143 (au fost testaţi - n.r.). Mai sunt câţiva care sunt în concediu şi care din alte motive au fost învoiţi sau nu au venit astăzi la muncă (...), au fost anunţaţi deja, mâine vor face testarea şi vor primi rezultatele probabil că vineri după-amiază sau luni, dar cei care au făcut astăzi testarea până vineri dimineaţă, vineri la 10,00, la 12,00 primim rezultatul (...). În prezent, toţi angajaţii sunt la domiciliu", a declarat Marian Petrache, miercuri, pentru AGERPRES.

El şi-a exprimat convingerea că măsurile luate de Consiliul Judeţean pentru reducerea riscului de infectare îşi vor arăta efectele, dar a menţionat că dacă mai mulţi angajaţi vor fi avea rezultate pozitive la testul COVID-19, există personal suficient pentru ca activitatea instituţiei să nu fie întreruptă.

"Important e să ai în fiecare Direcţie oameni care să poată să ia probleme urgente până intri într-o normalitate (...). Mesajul nostru este că numai angajaţii care vor primi telefon nu vor veni luni la serviciu, vor primi telefon doar cei care au testul pozitiv", a precizat Marian Petrache.

Victor Ponta trage un semnal de alarmă: 'Trebuie să ne îngrijoreze pe toți acest fenomen extrem de grav și să acționăm acum'


În ceea ce priveşte programul de lucru care se va aplica de luni, el a menţionat că acesta va fi stabilit zilele acestea. "Dacă primim, cel târziu, rezultatele vineri, sâmbătă, duminică, avem timp să ne facem strategia asupra modului în care vom lucra", a mai declarat Marian Petrache.

Potrivit unui comunicat al CJ Ilfov, pozitivarea testului angajatului instituţiei s-a făcut în cursul serii de marţi, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de miercuri până vineri inclusiv, timp în care se face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare, iar de luni se va relua activitatea.

De începutul pandemiei, activitatea la CJ a fost modificată - ore de venire la serviciu schimbate, pe ture, fiind amenajate încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor a fost făcută de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea, s-au asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi. Lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut online, a adăugat CJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.