Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie a făcut, chiar la TVR, acuzații MURDARE la adresa lui Victor Ponta: Ce aluzii sexuale a putut face și despre Florian Coldea

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Victor Ponta. În direct la emisiunea Romania9 de la TVR, Marian Vanghelie a făcut o serie de aluzii sexuale despre fostul premier. Vanghelie a vorbit despre trecutul lui Victor Ponta de la Paris şi despre o aşa zisă relaţie a acestuia cu un om din servicii, Bobeică.

Citește și: Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

"Ponta a avut o viaţă nefericită că l-a găsit Bobeică vai de capul lui pe Champs-Elysee. Nu e o jignire să spui că face sex. A fost preluat de servicii, l-au ajutat să ajungă la Parchet, apoi l-a pus Adrian Năstase şeful Corpului de Control. Florian Coldea nu mai e activ acum, e pasiv.", a tunat Vanghelie la emisiunea lui Ionuţ Cristache.

Şi acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta nu s-au oprit aici. "Eu nu am fost prieten nici cu Ponta, nici cu Dragnea. Ponta a fost parte componentă a sistemului împreună cu Maior. Au gândit ce să facă cu PSD, unul să ajungă premier, altul preşedinte.

Citește și: Antena 3, ‘bună de plată’ din cauza lui Mihai Gâdea: Cât costa derapajele vedetei

Când noi vorbeam cu PDL, Ponta s-a dus la Traian Băsescu acasă ca să îl pună ministrul Justiţiei, dar fără susţinerea partidului. Arestarea lui Sârbu a fost din cauza lui Ponta, a lui Dan Diaconescu din cauza lui Ponta şi Oprea.", a mai spus Vanghelie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.