Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI despre un cunoscut judecător ÎCCJ: Apar poze când mergea la Coldea

vanghelie

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că are informații potrivit cărora în perioada următoare vor fi făcute publice poze cu judecătorul Ionuț Matei, de la Înalta Curte, când merge la Florian Coldea, susținând că magistratul era omul de legătură în baza protocolului cu SRI, scrie Mediafax.

"A apărut poză cu mașina lui Coldea la T14. Am informația că apar poze cu judecatorul Matei de la Înalta Curte, din completul de 5 când merge la Coldea", a declarat Marian Vanghelie, la Dcnews.

Fostul primar al Sectorului 5 a mai spus că despre Matei are informații că reprezenta SRI, în baza protocolului de colaborare, în relația cu ÎCCJ.

"Eu sunt sigur și am informația că vor apărea poze cu judecătorul de la ICCJ din completul de cinci, dl Matei (Ionuț Matei – n.r.), cum se duce la domnul Coldea. La ICCJ s-au dus niște calculatoare criptate, domnul Matei a fost numit reprezentatul în baza protocolului cu SRI și în timp real în timpul proceselor veneau datele cu cât să ia fiecare. Domnul Ionuț Matei punea niste plicuri galbene și le ducea la complet", a declarat Vanghelie, la Dcnews.

Întrebat dacă a sesizat forurile competente cu privire la aceste informații, Vanghelie a spus că nu este singurul care le știe.

"Nu am făcut plângere (n.r.: la Inspectia Judiciară) că sunt atâtea date că imi e frică să nu spună lumea că sunt nebun. Mă gândesc să strâng o serie de date și să depun o plângere penală pe numele lui Coldea",a mai spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.