Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie vrea să fie deputat: Fostul primar este cap de listă la parlamentare, din partea PER, în Călărași

Vanghelie - paginidemedia.ro

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, deschide lista Partidului Ecologist Român (PER) în circumscripţia Călăraşi pentru Camera Deputaţilor, a declarat pentru Agerpres preşedintele PER, Dănuţ Pop.

"Da, este pe platforma PER cu partidul domniei sale - PSDI (Partidul Social Democrat Independent) care face parte din cele 12 partide şi dânsul are Colegiul la deputaţi la Călăraşi, unde deschide lista. A existat o contestaţie, dar s-a câştigat în instanţă", a precizat Dănuţ Pop.

El a arătat că pe platforma comună a PER candidează la alegerile parlamentare 12 formaţiuni politice şi ONG-uri, între acestea fiind Partidul Republican, Partidul Social Democrat Independent, Alternativa pentru Demnitatea Naţională, PNŢCD.

"Tehnic nu s-a putut fuziona, că nu era termenul, alianţe nu se mai puteau face pentru că s-au suprapus localele cu parlamentarele şi termenul a expirat luna trecută, în timpul campaniei electorale, şi n-am mai avut timp să facem alianţă. Şi atunci am căzut de acord cu toţii să vină pe platforma Partidului Ecologist, (...) prin semnarea obligatorie de adeziune", a explicat liderul PER.

Deputaţii Cătălin Rădulescu, Sorin Bota şi fostul europarlamentar Cătălin Ivan deschid listele Partidului Ecologist Român în circumscripţiile Argeş, Maramureş şi Iaşi, ei candidând pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 6 decembrie.

Parlamentarii Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu ocupă primele locuri pe listele de candidaţi ale Partidului Ecologist Român pentru Senat şi Camera Deputaţilor în circumscripţia Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.